Lån og familieliv

Familieliv

Som foreldre har man stort ansvar for sine barn og å holde familien trygg. Man vil også kunne gi barna den normale utviklingen og de muligheter som barn fortjener og har krav på. Det er mange utgifter man har som foreldre. Det er mange ting til barn allerede fra spebarns år, som man trenger til dem. Blant annet trenger barnet en barnevogn som den skal ligge i når dere er ute å går tur. Den trenger også en barnestol til bilen etter hvert. Etter hvert som den kan sitte vil en barnestol både til middagsbordet og som den kan sitte i på gulvet. Og barnet trenger masse klær og bleier. Etter hvert skal barnet i barnehage, den skal få fritidsutstyr som ski, sykkel, alpintutstyr og så videre. Som foreldre har dere mulighet til å finansiere dette gjennom egen inntekt, gaveønsker og så videre.

Økonomi

Dårlige tider tyr til ny tankegang

Men har inntektene uteblitt og gevinsten gått til andre ting er forbrukslån fra fair-laan en mulighet. Å låne til fritidsutstyr er ofte enkelt og følger også butikken som selger varene. Da er forbrukslån tingen for dere som ønsker oppgradert utstyr til alpintbakken, ikke bare til barna men også til dere voksne. Dermed vil dere kunne få store rabatter ilagt kredittkortet som man gjerne mottar ved forbrukslån. Dere vil også innse at dere kan spare mye på å handle stort, og dermed kan det være greit å bygge ut garasjen eller kjellerboden, slik at dere får plass til alt. Er forbrukslån kan brukes til så mangt. Ja dere kan bygge ut boligen med forbrukslån. Dermed vil dere kunne øke markedsverdien på boligen, samtidig som dere slipper å binde veldig mye kapital som dere kanskje heller ikke har tilgjengelig. Dermed er kanskje ikke opptak av lån så risikofylt som alle skal ha det til. Samtidig er det noe som dere foreldre har snakket sammen om, og som dere gjør av fri vilje og med god samvittighet. Så kanskje de dårlige tidene ikke var så dårlige likevel. Og etter hvert hadde dere begge fått dere fast jobb, barna var på skole og i barnehage, boligen var bygget ut, og ja dere hadde finansiert dere fram til det. Og det står det respekt av.

Forbrukslån som er trygt og enkelt å søke om

Da dere gikk gjennom prosessen føltes alt veldig trygt og alt var forklart på en enkel og forståelig måte. Det dere skulle gjøre var å finne det aktuelle forbrukslånet, lese gjennom betingelsene og vilkårene, sende inn deres dokumentasjon, skrive inn personalia og deretter trykke på søknadstasten. Der etter ville dere motta et avslag eller et tilbud. Fikk dere tilbud om lån, var saken grei. Da var det bare å signere låneavtalen digitalt, og sende inn. Forbrukslånet kom I form av et kredittkort dere ønsket dere, med et kort hver som dere kunne gå inn I nettbank å se sammen på. Der fikk dere informasjon om utestående gjeld, månedsbeløp som skulle betales, og hva pengene hadde gått til. Også fant dere jo ut hvor bra rabatt dere fikk på ulike kjøp. Både når dere kjøpte materialer til boligen, eller handlet fritidsutstyr til ungene og hele familien.